Važan deo naše ponude odnosi se na organizaciju časova za korporativne klijente, tj. za zaposlene u kompanijama gde smo spremni da dolazimo i održavamo nastavu na terenu, tj. u poslovnim prostorijama klijenta.

who-it-it-for-business

Kursevi za poslovne ljude i preduzeća su sadržajno i organizacijski prilagođeni specifičnim jezičkim zahtevima delatnosti Vaše organizacije i mogućnostima zaposlenih. U pogledu sadržaja, kursevi stranih jezika se mogu organizovati kao kursevi opšteg ili poslovnog jezika, kao i specifičnog jezika struke.

Uzimajući u obzir Vaše potrebe, željenu dinamiku i vreme održavanja nastave, mi Vam nudimo program, metodiku rada i nastavne materijale koji će Vašim zaposlenima omogućiti da u što kraćem vremenu ovladaju potrebnim jezičkim znanjem i veštinama potrebnim za kvalitetnu komunikaciju u poslovnom okruženju

Optimalno rešenje za mala i velika preduzeća je organizacija nastave u prostorijama preduzeća – tzv. in-house ili in-company kursevi. Na taj način se osigurava visok procenat prisustvovanja zaposlenih na časovima, što dovodi do dobrih rezultata u usvajanju planiranog gradiva i usavršavanju komunikativnih sposobnosti.