ssss Časovi opšteg engleskog jezika namenjeni su polaznicima svih uzrasta i bilo kog nivoa znanja koji su motivisani da nauče ili unaprede svoje znanje engleskog.

U ponudi imamo časove za osnovce, srednjoškolce i odrasle polaznike.

Kod nas možete učiti individualno ili  u grupi.

Ono što EnglishWise izdvaja od ostalih sličnih centara i škola stranih jezika jeste INDIVIDUALNA NASTAVA SA POLAZNICIMA SVIH UZRASTA.

U tom smislu našim polaznicima nudimo individualizovan pristup od samog početka. To obuhvata utvrđivanje nivoa znanja, određivanje cilja, npr. polaganje međunarodnoog ispita, pripreme za obrazovanje ili rad u inostrastvu, polaganje ispita u postupku stručnog usavršavanja i napredovanja u poslu. Na osnovu toga profesor osmišljava plan učenja koji najviše odgovara postizanju željenog cilja koristeći odgovarajuće materijale i interesantne sadržaje.

Iz  dosadašnjeg profesionalnog iskustva profesora Jasmine Radivojša, osnivača jezičkog centra EnglishWise, kroz čiju učionicu je do sada prošlo približno 500 polaznika na svim nivoima znanja engleskog jezika, INDIVIDUALNA NASTAVA se pokazala kao najefektivniji  način učenja.

O tome svedoče uspesi naših polaznika koji su ostvarili svoj cilj kada je reč o usvajanju jezičkih veština.