EnglishWise Vam nudi i usluge pismenog i usmenog prevođenja.

Kada je reč o pismenim prevodima, nudimo Vam prevode tekstova iz raznih stručnih oblasti, od kojih su među našim klijentima do sada najviše bili zastupljeni materijali iz velikog broja poslovnih oblasti, kao što su upravljanje, bankarstvo i finansije, osiguranje, računovodstvo, revizija, finansijska tržista, elektronsko poslovanje, informacione tehnologije i mnoge druge oblasti.

Pružamo i usluge prevoda poslovno-tehničke dokumentacije, kao što su ugovori, korporativne procedure, priručnici za upotrebu tehničkih uređaja i drugih proizvoda, pravna dokumentacija, materijali za veb sajtove i svi drugi materijali koji predstavljaju deo savremenog poslovanja.

Što se tiče prevoda stručnih tekstova, konsultujemo se i sarađujemo sa stručnjacima iz različitih delatnosti koji nam svojim objašnjenjima pomažu u razumevanju same suštine dotične delatnosti, što naše prevode čini preciznim, tačnim i relevantnim za datu temu.

Bilo da je reč o poslovnim ili ličnim dokumentima, ponekad Vam je potreban overen prevod. Kod nas možete dobiti i usluge sudskog tumača za engleski jezik.

Imamo i odličnu saradnju sa Udruženjem sudskih stručnih prevodilaca Srbije (USSPS), koji je osnovala grupa sudskih i stručnih prevodilaca koji imaju ogromno prevodilačko iskustvo iz različitih oblasti i različitih jezika.

Osim pismenog prevođenja, nudimo i usluge konsekutivnog usmenog prevođenja na različitim poslovnim seminarima, prezentacijama, konferencijama, predavanjima i drugim javnim skupovima i događajima.

Ono čime osvajamo i zadržavamo klijente kada je reč o prevodima, jeste tačnost i preciznost u prevođenju i poštovanje rokova.