Kada je reč o nastavi engleskog jezika nudimo Vam kurseve standardnog opšteg engleskog jezika i kurseve poslovnog engleskog jezika. Zatim, naši polaznici iz različitih struka imaju mogućnost da uče engleski iz oblasti kojom se bave – nudimo kurseve za pojedine profesije – ESP – English for Specific Purposes. Osim toga, kod nas možete da se pripremite za sve međunarodno priznate ispite iz engleskog jezika kao što su TOEFL, IELTS, FCE, CAE i CPE. Takođe, nudimo i pomoć u savladavanju školskog gradiva za učenike osnovnih i srednjih škola i pripremu za polaganje engleskog kao stranog jezika za studente na fakultetima.

U ponudi imamo časove za osnovce, srednjoškolce i odrasle polaznike. Kod nas možete učiti individualno ili u grupi. Važan deo naše ponude odnosi se na organizaciju kurseva za korporativne klijente, tj. za zaposlene u kompanijama gde smo spremni da dolazimo i održavamo nastavu na terenu, tj. u poslovnim prostorijama klijenta.

Ono što EnglishWise izdvaja od ostalih sličnih centara i škola stranih jezika jeste INDIVIDUALNA NASTAVA SA POLAZNICIMA SVIH UZRASTA. U tom smislu našim polaznicima nudimo individualizovan pristup od samog početka. To obuhvata utvrđivanje nivoa znanja, određivanje cilja, npr. polaganje međunarodnoog ispita, pripreme za obrazovanje ili rad u inostrastvu, polaganje ispita u postupku stručnog usavršavanja i napredovanja u poslu. Na osnovu toga profesor osmišljava plan učenja koji najviše odgovara postizanju željenog cilja koristeći odgovarajuće materijale i interesantne sadržaje.

sasasa Iz dosadašnjeg profesionalnog iskustva profesora Jasmine Radivojša, osnivača jezičkog centra EnglishWise, kroz čiju učionicu je do sada prošlo približno 500 polaznika na svim nivoima znanja engleskog jezika, INDIVIDUALNA NASTAVA se pokazala kao najefektivniji način učenja.

O tome svedoče uspesi naših polaznika koji su ostvarili svoj cilj kada je reč o usvajanju jezičkih veština.