Pripremni časovi za polaganje međunarodno priznatih ispita iz engleskog kao što su TOEFL, IELTS, i Kembridž ispiti FCE, CAE i CPE namenjeni su polaznicima koji imaju solidno znanje engleskog i koji su odlučili da se fokusiraju na pripremu za jedan od ovih ispita.

icon_learningTOEFL (Test Of English as a Foreign Language) je standardizovan ispit znanja engleskog jezika namenjen govornicima kojima engleski nije maternji jezik, a koji imaju nameru da apliciraju na univerzitete na kojima se nastava odvija na engleskom jeziku (primarno u Sjedinjenim Američkim Državama).

Rezultati ispita smatraju se važećima dve godine nakon polaganja i većina institucija očekuje rezultate koji nisu stariji od dve godine.

TOEFL je jedan od dva glavna međunarodno priznata standardna ispita engleskog jezika (drugi je IELTS).

ktu_4cd70

IELTS (International English Language Testing System) je najpopularniji test znanja engleskog jezika u svetu.

Uspeh na IELTS testu otvara Vam nove mogućnosti – života, studiranja i rada bilo gde u svetu. Širom sveta IELTS priznaje više od 9.000 akademskih, institucija vlada, ali i privrednih organizacija.

IELTS je zapravo jedini test znanja engleskog jezika koji priznaju imigracione službe svih zemalja koje uslovljavaju useljenje potvrdom o znanju engleskog jezika.

 

Battersea_Icons_Circle-LanguageKEMBRIDŽ ISPITE priznaju škole, univerziteti i poslodavci u privatnom i javnom sektoru u zemljama engleskog govornog područja širom sveta.

Ukoliko položite neki od ovih ispita, svoje znanje engleskog jezika možete dokazati svuda u svetu, jer su sertifikati Kembridž ispita međunarodno priznati.