Svako ko pokušava da ostvari neku svoju ideju zna da to nije jednostavno. Međutim, nije ni nemoguće.

EnglishWise nastao je iz želje za jednim drugačijim pristupom nastavi stranog jezika. Naime, na osnovu dugogodišnjeg iskustva, zaključila sam da INDIVIDUALNA NASTAVA polaznicima najviše koristi u usvajanju jezika. Dobila sam ideju o jezičkom centru koji bi se izdvajao od drugih centara i škola stranih jezika po tome što bi bio specijalizovan za individualne časove.

PNG-EN Kao početnik u nastavi počela sam da radim 1996. godine, a zatim,  2000. godine zaposlila sam se u Oxford Centru, etabliranoj školi engleskog jezika u Beogradu, gde sam provela 13 godina. To je bila prilika za sticanje bogatog profesionalnog iskustva u radu sa polaznicima svih uzrasta i profila, u grupnoj i individualnoj nastavi opšteg i poslovnog engleskog jezika, pripremama polaznika za međunarodnoo priznate ispite iz engleskog jezika, zatim u osmišljavanju materijala za seminare za stručno usavršavanje kolega iz državnih škola i učešću na tim istim seminarima u ulozi trenera, i mnogim drugim aktivnostima.

ktu_4cd70 Ipak, nije nastava jedina oblast kojom se bavim. Još tokom studija počela sam da se bavim prevođenjem materijala iz različitih stručnih oblasti, i izvesno vreme sam radila kao stručni prevodilac na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. U kasnijem radu kao samostalni prevodilac ostvarila sam saradnju za velikim brojem korporativnih i individualnih klijenata.
Radoznalost i želja za znanjem motivisali su me da se na tom polju stalno usavršavam, naročito u oblastima kao što su upravljanje, bankarstvo i finansije, revizija i računovodstvo, elektronsko poslovanje, različite oblasti novih tehnologija, informacione tehnologije, i drugo.

accessories_pencil_ruler_notebook_education_equipment_learning_object_school_item_college_flat_icon_symbol-512 Shodno tome, EnglishWise ne nudi samo časove engleskog jezika, već i prevodilačke usluge. Ovaj centar predstavlja ostvarenje želje da polaznici koji uče engleski dobiju časove po meri svojih potreba i sposobnosti, a klijenti kojima su potrebne prevodilačke usluge kvalitetan i brz prevod.

Ukoliko i Vi imate ideju, želju ili san za čije ostvarenje Vam je potreban engleski jezik, dođite kod nas!

Dobrodošli u EnglishWise!

Jasmina Radivojša